Raisin Hope Foundation

Switch to desktop

Website voor RH Cycling Event

Ons Raisin Hope Cycling Event heeft nu een eigen aparte website via de url www.raisinhoperide.nl. De website is gemaakt door de grafische afdeling Vorm op Maat van Heliomare, waar ook veel mensen met hersenletsel werken.

 

Op de website is alle informatie over ons fietsevenement van zaterdag 30 augustus duidelijk en overzichtelijk terug te vinden, waaronder de routes, een fotoverslag van 2013 en de inschrijving.

De website is de afgelopen weken gebouwd door de grafische afdeling Vorm op Maat van revalidatieorganisatie Heliomare. RHF-voorzitter Raymond Kool is blij met deze constructie. ,,Als goed doel proberen wij in eerste instantie altijd een gesponsorde oplossing te vinden, maar als dit niet lukt gunnen wij de opdracht het liefst aan een partij waar ook mensen met hersenletsel werkzaam zijn. Zo ondersteunen wij indirect toch de integratie van mensen met NAH. Vorm op Maat past natuurlijk uitstekend in deze doelstelling.''

 

Bij Vorm op Maat kan iedereen terecht met opdrachten voor het ontwerpen en uitvoeren van grafische en administratieve producten, zoals briefpapier, visitekaartjes, etiketten, menukaarten, geboortekaartjes, boekjes en kalenders. Sinds kort bouwt Vorm op Maat ook websites. Daarnaast scannen zij foto's en dia's en zetten langspeelplaten en video's over op CD of DVD. ,,We maken ook boekjes voor verenigingen of stichtingen en verzorgen mailings. Ook voor kopiëren, printen, faxen, scannen, lamineren of inbinden kunnen mensen bij ons terecht'', vertelt John Spierings van Vorm op Maat. ,,Ons bedrijfje wordt bemand door mensen met een fysieke beperking en of NAH. Onze moderne computerapparatuur maakt het voor hen mogelijk professioneel werkzaam te zijn. De mensen die bij ons werken, hebben ook verschillende cursussen gevolgd op het gebied van tekstverwerking en grafische vormgeving. Wij vinden individuele aandacht voor de klant belangrijk. Wij zijn weliswaar geen supersnel grafisch bureau, soms kan het iets langer duren, maar dat wordt goed gemaakt door onze kwaliteit en service.''

Vorm op Maat is gevestigd aan de Bloemendaalseweg 259, 2051 GD Overveen en is bereikbaar via telefoonnummer 088-9209550. Meer informatie is te vinden op de website www.vormopmaat.nl.

 

 

Laatst aangepast op

Copyright 2013

Top Desktop version